پادآوا (قسمت صفر) – معرفی «پادآوا»

خلاصه مباحث

  • «سرزمین هوشمند پاد»، یک پروژه­‌ی بزرگ در حوزه‌‌­ی «فناوری اطلاعات» و متعلق به بانک پاسارگارد است که هولدینگ فناپ آن را اجرا می­کند. این سرزمین هوشمند در واقع یک بستر و پلتفرم بزرگی است که بازیگران زیادی در آن نقش دارند.
  • حصول اطمینان از اینکه ارتباط و تعامل بین بخش­ها و بازیگران مختلف سرزمین هوشمند پاد به خوبی برقرار باشد، با دفتری است به نام دفتر ارتباطات یکپارچه پاد
  • پادآوا در واقع پادکست رسمی سرزمین هوشمند پاد است که به عنوان یکی از کانال­های ما در دفتر ارتباطات یکپارچه، برای نشر اخبار و اطلاعات این سرزمین استفاده می­شود.
  • پادآوا مثل یک کارآگاه است. کارآگاهی که قرار است به قسمت­های مختلف این سرزمین بزرگ سر بزند و برایتان بگوید کجاها چه خبرهایی وجود دارد و چطور می­توانیم از خدمات مختلفی که در قسمت­های مختلف تولید می­شود استفاده کنیم.

محورهای گفتگو

  • چرایی ساخت پادکست پاد؛ پادآوا
  • آشنایی اولیه با پروژه­‌ی سرزمین هوشمند پاد
  • معرفی نقش آفرینان و مخاطبان سرزمین هوشمند پاد
  • پلتفرم پاد، رابط بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان خدمات
  • معرفی دفتر ارتباطات یکپارچه پاد
  • معرفی پادآوا
  • سایت ارتباطات یکپارچه پاد ic.pod.ir

متن پادکست

.سلام. من حامد ذاکرحسین هستم؛ مدیر ارتباطات یکپارچه‌­ی پاد. شما شنونده‌­ی اپیزود شماره صفرِ «پادآوا» هستید

همین اول راه میخواهم از چرایی ساخت این پادکست برای شما بگویم.

در پادآوا، من می­خواهم شما را با یک پروژه­‌ی نسبتاً بزرگ، و تا حدی هم پیچیده آشنا کنم که نامش «سرزمین هوشمند پاد» است. گاهی وقت­ها هم به اختصار، به آن پاد می­گوییم. به همین دلیل قبل از اینکه راجع به خود پادآوا صحبت کنیم، بهتر است اول کمی از سرزمین هوشمند پاد بدانیم.

احتمال می­دهم خیلی از شما دوستان عزیزم، یعنی شنونده­‌های خوب این پادکست، با پروژه پاد آشنا باشید یا حداقل اسم آن را شنیده باشید. ولی برای آن دسته از دوستانمان که تازه می­خواهند پروژه پاد را بشناسند، بهتر است یک مختصری توضیح بدهم.

«سرزمین هوشمند پاد»، یک پروژه­‌ی بزرگ در حوزه­‌ی «فناوری اطلاعات» است که متعلق به بانک پاسارگارد است و هولدینگ فناپ آن را اجرا می­کند. این سرزمین هوشمند در واقع یک بستر، یا به قول فنی­‌ها یک پلتفرم بزرگ است که بازیگران زیادی در آن نقش دارند.

این بازیگران از یک طرف شرکت­­ها و تیم­های مختلف هلدینگ فناپ اند که در کنارشان بخش­های مختلف گروه مالی پاسارگارد و البته از همه مهم تر، خودِ بانک پاسارگاد، قرار دارند. این طرف، سیاستگذاری های کلی پلتفرم پاد را بر عهده دارند و راه اندازی و توسعه‌ی آن را انجام می­دهند.

از طرف دیگر هم بنگاه­های اقتصادی، شرکت­ها، کسب و کارها و حتی تیم­های خلاق و استارتاپی و دانشجویی هستند که از سرویس­هایی که در سرزمین هوشمند پاد موجود است، استفاده می­کنند تا خدماتی را تولید کنند.

در آخر هم، نتیجه‌‌­ی تعاملی که این دو گروه اول با هم برقرار می­کنند، خدمتی ارزشمند می­شود که مخاطبان نهایی پلتفرم پاد، از آن بهره می­برند.

این مخاطبان نهایی که گفتم، دسته و گروه خاصی نیستند. در حقیقت همه­‌ی مردم عزیز کشورمان می­توانند از خدمات پاد استفاده کنند. مردمی که خود آن­ها هم، عضو مهم دیگری از همین سرزمین هوشمند پاد محسوب می­شوند.

پس یک جمع بندی کوتاه کنم:

ما سه گروه بازیگر داریم. کسانی که خدمتی را تولید می­کنند. مردمی که از خدمات تولید شده استفاده می­کنند؛ و پلفترم پاد، که مثل یک رابط، آن خدمات تولید شده را در اختیار این مردم مصرف کننده قرار می­دهد.

این مطالبی که گفتم خیلی مختصر بود اما، این وعده را از من داشته باشید که به مرور در قسمت­های بعدی ، در موردشان بیشتر صحبت می­کنم.

اما نکته ای که توجه به آن مهم است، این است که در چنین فضایی خیلی اهمیت زیادی دارد که همه­‌ی این بازیگران، ارتباط و تعامل خوب و دائمی با هم داشته باشند. حصول اطمینان از اینکه ارتباط و تعامل به خوبی برقرار است هم، با دفتری است به نام دفتر ارتباطات یکپارچه پاد که من و همکارانم آن جا مشغول به کار هستیم.

ما، هم باید مطمئن شویم که ارتباط بین بازیگران مختلف به خوبی برقرار است و تعاملاتشان با مشکل خاصی مواجه نیست، و هم اطلاعات زیاد و پراکنده ای که در گوشه و کنار سرزمین هوشمند پاد تولید می­شود را جمع­آوری و آن­ها را یکپارچه کنیم. و بعد این اطلاعات را به ذینفعان مختلف برسانیم تا آن ها هم بتوانند با یکپارچگی بیشتر کارهای خودشان را پیش ببرند.

البته باید بگویم که تمرکز اصلی ما عملاً روی همان گروه اول، یا تیم­های گروه مالی پاسارگاد است، چون اگر این تیم­ها کارشان را در توسعه پاد به خوبی انجام دهند، کسب و کارهای متصل به پاد هم بهتر می­توانند با استفاده از سرویس های پاد، خدماتی را به مخاطبان خودشان ارائه دهند. آخر همه­‌ی این  فعالیت ها، ما دنبال این هستیم که بتوانیم خدمات بیشتر و با کیفیت بهتری را به مردم ارائه بدهیم.

پس بیراهه نیست که سرزمین هوشمند پاد را یک تلاش دسته جمعی بدانیم که در آخر قرار است حس رضایتمندی، آسایش و امنیت بیشتری را برای مردم کشورمان فراهم کند.

دوباره برگردیم به خود پادآوا؛

پادآوا مثل یک کارآگاه است. کارآگاهی که قرار است به قسمت­های مختلف این سرزمین بزرگ سر بزند و برایتان بگوید کجاها چه خبرهایی وجود دارد و چطور می­توانیم از خدمات مختلفی که در قسمت­های مختلف تولید می­شود استفاده کنیم.

پادآوا در واقع پادکست رسمی سرزمین هوشمند پاد است که به عنوان یکی از کانال­های ما در دفتر ارتباطات یکپارچه ، برای نشر اخبار و اطلاعات این سرزمین استفاده می­شود.

در «پادآوا» هر دو مسیر طولی و عرضی را با هم پیش می­بریم! یعنی در کنار معرفی بخش­ها و محصولات گسترده‌ی سرزمین هوشمند پاد، تلاش می­کنیم با ابعاد فلسفی و فکریِ پشت این پروژه بزرگ هم آشنا شویم. به این ترتیب بینش خودمان را نسبت به چیزی که در واقع در این سرزمین هوشمند در حال رقم خوردن است، افزایش می­دهیم.

تلاش من این است که پادآوا در قسمت­های متعدد اما کوتاه مدت تولید شود، که هم ابعاد مختلف سرزمین هوشمند پـاد در آن­ها بررسی شود و هم شما شنونده­های عزیز را خیلی خسته نکنم.

با این حال، شاید هم پیش بیاید که بعضی از قسمت­ها طولانی تر از حالت مطلوب، یعنی بین ۲۰ تا نهایتاً ۳۵ دقیقه شود. منتها مطمئنم این صحبت­ها به اندازه ای جذاب و شیرین می­شود که زمان پادکست برایتان ایجاد خستگی نمی­کند.

روال تولید پادآوا هم این است که معمولاً در هر قسمت، یک صدای میهمان داشته باشیم.

به این ترتیب هم با فعالیت­های مختلف در سرزمین هوشمند پاد آشنا می­شویم و هم با کسانی که این فعالیت­ها را انجام می­دهند.

بهترین جا برای شنیدن «پادآوا» هم، سایت دفتر ارتباطات یکپارچه پاد به آدرس «ic.pod.ir» است. شما می­توانید در آن­جا آرشیو کامل قسمت­های مختلف پادآوا را در اختیار داشته باشید. همینطور اگر یکی از قسمت­ها، توضیحات تکمیلی و یا حتی لینک یا فایل مرجع و مرتبطی داشت، می­توانید به آن دسترسی داشته باشید.

و از همه مهمتر برای ما این است که می­توانید با ثبت نظرات و شرکت در نظرسنجی مخصوص هر اپیزود، به من و همکارانم کمک کنید قسمت­های بهتری را در ادامه برایتان تولید کنیم.

این بود از اپیزود شماره صفر پادآوا. منتظر قسمت­های بعدی ما باشید و فراموش نکنید که ما هم منتظر شنیدن نظرات شما هستیم.

وعده دیدار ما، سایت ic.pod.ir

موفق و پیروز باشید.

[metform form_id="899"]

میزبان: حامد ذاکر حسین

مدیر ارتباطات یکپارچه پاد

پادآوا

قسمت صفر

ارتباطات یکپارچه پادپادپادآواپلتفرمسرزمین هوشمند پادفناپفناوری اطلاعاتگروه مالی پاسارگاد
Comments (1)
Add Comment
  • بنیامین خسروانی

    سلام و عرض ادب و احترام

    پادآوا رو گوش دادم و منتظر پادکست‌های بعدی شما هستم.

    ممنون میشم برای اپیزودهای بعد من رو مطلع کنید.